Kommentarer: 1
 • #1

  Liv Ek (söndag, 03 september 2017 05:06)

  Förr eller senare kommer PK-zombierna att motas i grind och den historiska ordningen återställas.

  Vi ärvde ett land som våra förfäder byggt under århundraden.
  De lade grunden för att vi som folk skulle kunna leva civiliserat och tryggt i ett blomstrande Skandinavien. De gav oss traditioner, kultur, lagar, regler, moral och etik. De gav oss ett historiskt sammanhang att se tillbaka till när vi för framtiden ska ta beslut och fortsätta utvecklingen av våra länder och vårt folk.

  Det vi ärvde har idag glömts bort av de flesta skandinaver. De har tappat anknytningen till historien och således de historiska vingslag som säkrat Skandinaviens existens. Dagens nordbor blundar istället trotsigt för de försök våra förfäder gjorde för att bygga det samhälle som skulle passa vårt folk bäst.

  I skolan lär man sig om andras historia: judarnas situation under Nazityskland, engelsmännens kolonialism, afrikanska svarta frihetskämpar, och så vidare. Men något tal om vårt folks historia eller vilka vi egentligen är finns inte. Likaså lär vi oss mantrat "mångkultur är bra". Det kanske inte är så konstigt att det finns en utbredd tro på att afrikaner magiskt kan förvandlas till svenskar eller att islam skulle kunna bli en europeisk religion.

  Det kan vara svårt att lokalisera vem eller vilka som bär det yttersta ansvaret för det som tillåtits att hända i vårt land. Men en sak är säker: Våra politiker, media, kapitalism, liberalism och slumrande skandinaver har alla en del i detta ansvar.

  Gemensamt har de tillåtit främmande folkslag, kulturer och religioner att göra intrång i våra områden. De tackar snällt när invandrare vill förändra vårt samhälle – det handlar ju om "kulturell berikning".

  PK-zombier översvämmar våra universitet, våra tv-kanaler och våra tidningar där de fortsätter att sprida sina lögner och legitimerar det genom att kalla sig för goda, toleranta och öppensinnade.

  I deras ögon är vi alla lika. Det är därför de på allvar inte ser något problem med att placera asylboenden fulla av sysslolösa och frustrerande män bredvid våra skolor där unga svenska tjejer går. Dessa landsförrädare, för vad ska man annars kalla dem, har helt tappat verklighetsförankringen.

  Vår historia lever dock inom oss, hur gärna batikhäxor och annat PK-pack än vill förneka det. Skandinaviens framtid och våra barns framtid kan endast säkras genom att vårt folk bor här ifred. Genom att vi, likt våra förfäder, skapar den framtid som är bäst lämpad för vårt folk.

  Landet vi ärvde ska åter bli vårt en dag.

  LIV EK

Hej Liv Ek

 

Väl formulerat och väl skrivet

 

I Fäders spår för framtids segrar

 

mvh

Webmaster@habodemokraterna.se