Kommentarer: 2
 • #2

  BIANCA MURATAGIC (söndag, 15 april 2018 13:00)

  Är Liberalerna ett renodlat vänsterparti fyllt av narcissister?
  Narcissister är manipulativa individer som ignorerar och förvränger sanningen och använder sig av sina känslor som argument. De avskyr ifrågasättande och kritik. De kommer att ljuga och förneka fakta samtidigt som de pekar ut dig för spridning av desinformation och propaganda. De får enorm tillfredsställelse av att se dig i underläge där du ständigt försvarar dig från deras påhittade och groteska rasistanklagelser och måste bevisa att du har ”rätt värdegrund.”

  Inte ens våldtagna kvinnor och barn kommer undan. De hotas till tystnad av hatiska fascister som kallar sig för antirasister. De attackerar i grupp och triggar igång varandras sadism och förakt. Tänk vilken lyx att kunna mobba och förfölja, samt få lön, bidrag, hederspriser och utmärkelse för det. Sverige har blivit ett paradis för sadistiska mobbare och byråkrater.

  Absurda, oförskämda och värsta sortens relativiseringar, hån och förminskade av offer är monumental. Att uppge och förhålla sig till fakta anses vara en “skrämmande och farlig” retorik. Människors känslor och subjektiva tolkningar är överordnad fakta. De som känner sig ”kränkta” av fakta och sanning massanmäler, förföljer, mobbar, fryser ut och disciplinerar personer för deras åsikter som i sin tur förlorar jobb, studier, familj och vänner.

  Maktelitens ”värdegrund” sätter skräck i våra medborgare och upprätthålls av etablerad media som lierat sig med politiker och högt uppsatta tjänstemän. Denna tvingande “värdegrund” (läs: förbudet att kritisera den misslyckade migrationspolitiken) sitter i myndigheters och institutionernas väggar och sprider sig lika snabbt som en elakartad cancer. Vi måste tänka lika eftersom att tänka rätt är större. Kritiskt tänkande utgör ett hot eftersom det riskerar att avslöja sanningen och maktens riktiga ansikte. Värdegrund är inget annat än totalitarism som gömmer sig bakom begreppet demokrati. Att tänka ”rätt” är en farlig indoktrinering av våra medborgare. Vänsters förtal och övertygelse om intellektuell och moralisk överlägsenhet inskränker vår grundlag som utgör grunden för demokrati. Medborgarnas rätt till åsikts- och yttrandefrihet får i själva verket aldrig inskränkas på grund av människors subjektiva upplevelser, känslor, principer och ideologi, som i nuläget anses vara viktigare än kritiskt tänkande och fakta.

  Det är dock att leka med elden och leva farligt när den etablerade verklighetsbeskrivningen blir att fakta är hat. Vänsterns mobbarmentalitet, antiintellektualism och intolerans sätter totalt stopp för all vettig debatt och bidrar till polarisering. I själva verket är det faktaresistensen, lögnerna och förnekelsen av existerade problem som sliter sönder vårt samhälle.”

  BIANCA MURATAGIC

 • #1

  Liv Ek (söndag, 03 september 2017 05:06)

  Förr eller senare kommer PK-zombierna att motas i grind och den historiska ordningen återställas.

  Vi ärvde ett land som våra förfäder byggt under århundraden.
  De lade grunden för att vi som folk skulle kunna leva civiliserat och tryggt i ett blomstrande Skandinavien. De gav oss traditioner, kultur, lagar, regler, moral och etik. De gav oss ett historiskt sammanhang att se tillbaka till när vi för framtiden ska ta beslut och fortsätta utvecklingen av våra länder och vårt folk.

  Det vi ärvde har idag glömts bort av de flesta skandinaver. De har tappat anknytningen till historien och således de historiska vingslag som säkrat Skandinaviens existens. Dagens nordbor blundar istället trotsigt för de försök våra förfäder gjorde för att bygga det samhälle som skulle passa vårt folk bäst.

  I skolan lär man sig om andras historia: judarnas situation under Nazityskland, engelsmännens kolonialism, afrikanska svarta frihetskämpar, och så vidare. Men något tal om vårt folks historia eller vilka vi egentligen är finns inte. Likaså lär vi oss mantrat "mångkultur är bra". Det kanske inte är så konstigt att det finns en utbredd tro på att afrikaner magiskt kan förvandlas till svenskar eller att islam skulle kunna bli en europeisk religion.

  Det kan vara svårt att lokalisera vem eller vilka som bär det yttersta ansvaret för det som tillåtits att hända i vårt land. Men en sak är säker: Våra politiker, media, kapitalism, liberalism och slumrande skandinaver har alla en del i detta ansvar.

  Gemensamt har de tillåtit främmande folkslag, kulturer och religioner att göra intrång i våra områden. De tackar snällt när invandrare vill förändra vårt samhälle – det handlar ju om "kulturell berikning".

  PK-zombier översvämmar våra universitet, våra tv-kanaler och våra tidningar där de fortsätter att sprida sina lögner och legitimerar det genom att kalla sig för goda, toleranta och öppensinnade.

  I deras ögon är vi alla lika. Det är därför de på allvar inte ser något problem med att placera asylboenden fulla av sysslolösa och frustrerande män bredvid våra skolor där unga svenska tjejer går. Dessa landsförrädare, för vad ska man annars kalla dem, har helt tappat verklighetsförankringen.

  Vår historia lever dock inom oss, hur gärna batikhäxor och annat PK-pack än vill förneka det. Skandinaviens framtid och våra barns framtid kan endast säkras genom att vårt folk bor här ifred. Genom att vi, likt våra förfäder, skapar den framtid som är bäst lämpad för vårt folk.

  Landet vi ärvde ska åter bli vårt en dag.

  LIV EK

Hej Liv Ek

 

Väl formulerat och väl skrivet

 

I Fäders spår för framtids segrar

 

mvh

Webmaster@habodemokraterna.se