HÄR KOMMER VI ATT PUBLICERA INSÄNDARE, TANKAR OCH TYCKANDE SOM HABOS INNEVÅNARE SKICKAR TILL OSS. NI NÅR OSS GENOM VÅRT KONTAKT FORMULÄR PÅ KONTAKTSIDAN.

Givetvis publicerar vi inga personuppgifter eller sådant som anses vara privata frågor eller tankar.


Hur många känner till att Sozialdemokraterna (f.d systerparti med Nazisterna) har skrivit en överenskommelse med Muslimska Brödraskapet (MB), den största samlande islamistiska terrororganisationen 1999? Man övergav "Broderskapsrörelsen, en kristen socialistisk del, för att signera ett avtal med högsta ledningen som reste till Sverige för undertecknandet under nytt av islamisterna godkänt namn" Tro och Solidaritet "!

 

Länk nedan.

 

I  samband med undertecknandet sändes ett "Dekret" ut av Regeringen till alla chefer för kommuner. Regioner och Förvaltningar att stödja Islam och motverka "förtal" av denna våldsorganisation.

Vilken "Ordföranden", Kommundirektör eller Polischef kan vi lita på? Bara frågar!

 

http://arbetartidningen.se/2016/10/socialdemokraternas-kompromiss-med-islamisterna/

 DEBATT | ISLAMISM. Tre personer anhölls nya för förberedelse till terroristbrott. Minst en av de gripna ska ha haft kontakt med Rakhmat Akilov, terroristen som för torrt ett år sedan mördade oskyldiga människor på Drottninggatan i Stockholm, den 7 april 2017.

Förra året kunde konstateras att efter 15 år med speciell terrorlagstiftning i Sverige hade endast fem personer dömts för brott kopplade till terrorism. En orsak till det är att Sverige har saknat en samröreslagstiftning. En sådan är nu på väg, men det krävdes dessvärre ett terrorattentat på Drottninggatan för att Socialdemokraterna skulle kunna tänka sig att erbjuda samröre med terrororganisationer. Det är ett underbetyg till statsminister Stefan Löfven.

Sverige behöver fortfarande göra mer i kampen mot terrorn. KDU vill att den som stöder eller strider för Islamiska stater ska kunna dömas för landsförräderi och kunna förlora sitt svenska medborgarskap. Vi inser också att vi måste adressera terrorns orsaker för att komma tillrätta med att över 300 muslimer och Sverige ansluta sig till islamistiska terrororganisationer.

Radikal tolkning av islam

Sveriges Förenade Muslimer, Ibn Rushd och Muslimska Mänskliga Rättighetskommittén är alla exempel på muslimska organisationer som står för en radikal tolkning av islam. Genom ideologiska ställningstaganden och islamistiska kopplingar bidrar de till radikalisering av svenska muslimer.

Nyckelpersoner i de två förstnämnda organisationerna är ökända för att svartmåla västvärlden samt för att sprida antisemitisk och islamistisk propaganda. De förespråkar separatism och segregation och motverkar muslimers integration i västliga samhällen. Muslimska Mänskliga Rättighetskommittén har dessutom utmärkt sig för sitt motstånd mot hårdare terrorlagstiftning.

Alltför många muslimska organisationer i Sverige rymmer en tolkning av islam som syftar till att jag grundar omvälva det svenska samhället. Om de får som de vill går Sverige en mörk framtid till mötes. Istället för att som den rödgröna regeringen gör, samarbeta med dessa organisationer inom ramen för offentligt finansierade projekt mot ”islamofobi”, behövs och borgerlig regering som är beredd att vidta åtgärder för att rensa bort islamister.

KDU: s kravlista

Kristdemokratiska ungdomsförbundet vill:

# Stoppa alla bidrag till alla organisationer med islamistiska eller odemokratiska kopplingar. Skattebetalarnas pengar ska inte finansiera islamism. 

# Förbjud all utländsk finansiering av moskéer och organisationer som kan bidra till radikalisering, våld eller terror.

# Sverige ska vara pådrivande för att EU inför tuffa sanktioner mot stater som finansierar islamism eller terror utomlands. 

#Svenska skolor ska undervisa om islamism på samma sätt som man gör om nazismen och kommunismens brott mot mänskligheten.

Detta tillsammans med långtgående signalpaning mot misstänkta islamister och hårdare straff för personer som stöder islamistiska terrororganisationer, kontrollerad invandring och en integrationspolitik som syftar till anpassning, gör att vi kan vända den negativa trenden. Med dessa förslag kan vi försvaga islamister och bidra till att den rensas bort från muslimska organisationer i Sverige.

 

Av Christian Carlsson, ordförande KDU Sverige

Jakob Ljungman, förbundsstyrelseledamot KDU Sverige


https://www.youtube.com/watch?v=B-92fMR_I20

 

Sevärd sketch med ursprung från Danmark!

 

Gott Nytt År önskar Habodemokraterna


Det är inte så långt kvar tills hela det förljugna vänsterliberala etablissemanget bryter samman!

 

  20 AUGUSTi, 2019 06:56

Det bubblar, jäser, kokar och pyser bland det hårt prövade svenska folket, och vindarna vänder, om än långsamt. I Östeuropa föll järnridån 1989. Kommer 2019 bli året då Sverige åter får tillbaka sitt sunda förnuft och de som förstör landet kickas ut från Rosenbad? Det finns hopp. Alla signalerna är samstämmiga: Det är inte så långt kvar tills hela det förljugna vänsterliberala etablissemanget bryter samman och går i tusen ruttnande bitar. För verkligheten går inte längre att förneka, det svenska samhällsfiaskot står avklätt för alla att se och det går inte längre att sminka grisen modellsnygg. Det kan bli samma typ av explosion som när Stalin-monumentet sprängdes i Prag 1962. Boom! Ljudet blir öronbedövande men lättnade påtaglig. Man slipper den förljugna propagandan och kan börja arbetet med att bygga upp ett trasigt samhälle. Att det är dit vi är på väg märker man inte minst på de hysteriska, desperata utspelen och attackerna på sociala medier, där en efter en av de politiskt korrekta opinionsbildarna gör bort sig i stor skala. De, som älskar att klaga på “tonen” gör sig nu skyldiga till allehanda genanta utspel och övertramp medan de frenetiskt försöker försvara ett Sverige som med Göran Greiders ord fortfarande fungerar “hyggligt”. Jämfört med vad, kan man fråga sig? Inte med det Sverige som vi är vana vid, i alla fall.

Jag tror att desperationen är det tydligaste tecknet på att eran av svenskt historiskt katastrofalt vanstyre närmar sig sin oundvikliga kollaps. I Sverige är dock den mentala diktaturen, alltså besattheten av “värdegrundstänket”, inte lika tydligt för alla, plus att den maktmissbrukande eliten försöker fortfarande inbilla folket att vi lever i en sann demokrati, så en revolt, när den kommer, lär inte bli lika konkret synlig som den blev i till exempel Östeuropas kommunistdiktaturer (även om resultatet av att makten tas ifrån dem som missbrukar den måste bli densamma). I Tjeckoslovakien var det en Sammetsrevolution som ägde rum i november 1989 och Sovjetunionens ockupation tog slut. I DDR föll Honecker, troligen med stor förvåning, då han kanske trodde han skulle behålla makten för alltid, ett sista tal till dem han förtryckte. Men hundratusentals människor tågade med ljus i händerna och krävde mänskliga rättigheter: åsiktsfrihet, yttrandefrihet och rätt att resa utomlands. På kvällen den 9 november 1989 föll Berlinmuren. Nyhetsbyråer världen över förkunnade att DDR öppnade sina gränser.

I Rumänien var det diktatorn Ceauşescu som störtades, något han givetvis inte hade räknat med. Också här var året 1989, närmare bestämt december då en revolt startades i Timișoara i västra Rumänien. Pastorn Laszlo Tokes började kritisera statens ”systematisering”. När han handgripligen skulle avskedas från sin tjänst slöt församlingsmedlemmarna upp bakom honom. Anhängarna kunde snart räknas i tusental och demonstrationen förvandlades till en protest mot hela etablissemanget. Flaggor brändes, en partilokal vandaliserades och porträtt av Ceauşescu slogs i bitar. Den maktmissbrukande diktatorn beslöt att problemet skulle lösas på traditionell väg. Stridsfordon rullade in i Timișoara och militären öppnade eld, varpå hundratals människor dog eller sårades. Ryktet om massakern spred sig som en löpeld och stämningarna i Rumänien började närma sig kokpunkten. För att lugna folket tog Ceauşescu det ödesdigra beslutet att göra ett framträdande. Den 21 december 1989 höll Ceauşescu sitt sista tal, på vad som i dag döpts till Revolutionstorget. Chocken i hans ansikte när folket började bua måste varit obetalbar… Det slutade med att både Ceauşescu och hans fru avrättades Elena avrättades på juldagen 1989, det var kulmen på den blodigaste revolutionen i Östeuropa. (Finns faktiskt en intervju med bödeln Dorin-Marian Cirlan i Aftonbladet för den som är intresserad av detaljerna… en mkt utförlig text med alla detaljer.)

Historien visar att allt vansinne tar slut. Även Sverige har en chans att tillfriskna. Så, ge inte upp, var säker på att även Sverige kommer så småningom att bli fritt från dem som så gravt vanstyr landet, även om deras makt ser ut att ha givits dem genom demokratiska verktyg (vilket inte är fallet eftersom den tidigare Decemberöverenskommelsen 2014 och nu Januariöverenskommelse, Göken, från 2019, inte är vad svenska folket röstat på, och är ett system som enbart upprätthålls för att människorna i Sverige är invaggade i något slags passivitet gentemot maktmissbrukarna, ja man kan säga att 80% röstade för detta vanstyre och i viss mån stämmer det, men 80% röstade inte för den oheliga allians som just nu förstör allt i sin väg, man kan tycka att folk har ansvar att ta reda på fakta men svenskar är tyvärr ett tillitsfullt folk som inte helt förmår göra det alla gånger).

Det behövs en kvast som sopar ut alla förljugna vänsterliberaler med sina sinnessjuka principer och sitt förvridna sätt att hantera verkligheten. Det behövs lite politisk kraft och beslutsamhet, samt förstås mod, för att slå näven i bordet och konkret utropa att nu måste det vara nog, nu räcker det. Förslappningen och lögnerna behöver punkteras och avslutas. Kritik mot ett system som gnisslar betänkligt behöver komma ut i det fria, så att man öppet börjar adressera de problem som finns. Ja, migrationspolitiken är ansvarslös och hanteringen av asylfrågorna behöver ses om och det behövs omgående. Människor som är handlingskraftiga och som nykter ser det svenska tillståndets problematik behöver släppas in i de unkna rummen och kavla upp ärmarna så att jobbet kan göras. Först stryper man pengar till odemokratiska organisationer och stater, till terror. Man effektiviserar polis och tull. Man tar hjälp av andra skandinaviska länder. Myndigheter samordnas så att alla de hundratusentals bedrägerier mot svenska bidragssystemet kan stoppas, i dagsläget läcker dessa system som ett såll och där sitter dessutom inkompetenta aktivister som skapar en ohållbar situation.

Skolan behöver akut hjälp. Inte mesigt snack om att det är synd om stackars ungdomar, utan rejäl renovering i fråga om lag och ordning. Skitungar behöver lära sig ordet RESPEKT. Svenska skolan har varit rätt kass i dessa frågor sedan 70-talet, men nu är det verkligen illa, och eftersom skolan är samhällets framtid krävs det hårdna nypor så att det blir ordning. Det ska inte vara så att skötsamma elever blir lidande och buset anger tonen. Det gäller för övrigt i hela samhället, skolan speglar det krackelerande tillståndet. I dag hukar Sveriges alla så kallade “vuxna” inför snorungar som tillåts härja fritt. Det är oacceptabelt, med Stefan Löfvens egna ord.

Sverige tillfrisknar när kvasten sopat rent. Ut med folk som kvinnohataren Annie Lööf och förljugna lyxsossar som Jan Eliasson och Anne Ramberg ur den offentliga debatten. Jo, de kan fortsätta prata för sig själva, absolut, vi har ju yttrandefrihet och även de har rätt att yttra sina åsikter om de vill, men de måste sluta framställas som allvetande experter och stå oemotsagda i debatter. Självklart behöver public service i sin nuvarande propagandistiska form skrotas och de som är politiska agendasättare snarare än journalister bli av med sina jobb (som de ändå många gånger utför väldigt undermåligt). Den politiska hjärntvätten i skolorna behöver också revideras och sättas punkt för. Vem bestämmer att det just är vänsterliberalernas unkna agenda som är det rättesnöre unga människor ska matas med dagarna i ände? Vem bestämmer att människor ska förhöras och avskedas på grund av att de begår “åsiktsbrott”? Vem bestämmer vilka åsikter som är okej och vilka som är det inte? Vem bestämmer att skattepengar ska gå till förljugna medier medan andra kanaler som opponerar sig etiketteras som “hat”? Det är naturligtvis fel på så många olika sätt och därför behöver Sverige en mental renässans.

Människor behöver sluta leva i skräck i en på ytan välmenande åsiktsdiktatur. Människor måste kunna slappna av och sluta bekämpa varandra, vilket sker i takt med att rädslan och missnöjet växer. Människor behöver enas, inte splittras, vilket de nu gör då mainstreammedierna skapar allt hetsigare polarisering genom att presentera fejkad fakta och ångestframkallande analyser som inte bygger på verkligheten.

I alkoholistfamiljer kan tillfrisknande ske då man ersätter lögn med sanning. Detsamma gäller Sverige.

******

Vill du gå med i 1,1 miljonersklubben? Välkommen!

Vill du gå med i Stå upp för Katerina Janouch? Välkommen.

Observera:

Den vänstervridne sossen, mp eller liberal som tänker anmäla artikeln kan jag upplysa att den genomgått åklagares argusögon och faller inte under "HMF-lagen". Däremot kan säkert någon se att "folkvalda" makthavarna bryter mot flera FN-konventioner och t.o.m. vänsterstyrda EU´s fördrag! Denna artikel skulle aldrig gå att få in i vänsterliberala tabloiden Hall Media (JP), DN eller "hembesöksblaskan Expressen"!

Kommentera gärna via webben, vår Gästbok eller e-mail. Artikel författaren ansvarar för sina åsikter.

Webmaster.

 

 

“Demokratins förfall”

 

Nedan följer ett antal salta frågor, som sjuklöverns politiker aldrig kommer att besvara, eftersom det skulle medföra att de hamnade i onåd inom sina partier. 

 

Med vilken rätt från väljarna

 1. har makthavarna under 2000-talet släppt in och beviljat asyl till hundratusentals människor utan passhandlingar?
 2. har makthavarna vid universitet och högskolor bejakat, prioriterat och finansierat ren ideologiproduktion, som exempelvis genusteori?
 3. ger makthavarna dem som beviljats asyl samma tillgång till skattefinansierad välfärd, som medborgarna har?
 4. vägrar makthavarna att ge hederliga och uttömmande redovisningar av vad massinvandringen kostar?
 5. förespråkar makthavarna mångkultur, en ideologi för vilken det saknas positiva förebilder och som forskarna vet är en källa till djupgående konflikter i samhället?
 6. för regeringen en feministisk politik, trots att historiker kan visa att det saknas exempel på lyckosamma feministiska samhällen?
 7. tystas och skändas kritiker av den förda massinvandringspolitiken?
 8. importerar makthavarna nya medborgare helt utan vana vid att leva i en demokrati, från länder som aldrig ens varit i närheten av att vara demokratiska?
 9. har våra makthavare förbundit sig att med skattemedel försörja en miljon invånare, varav majoriteten utgörs av invandrare som inte är anställningsbara på den svenska arbetsmarknaden?
 10. ljuger politikerna för sina väljare och mörklägger besvärande fakta om våldtäkter, våldsbrott och annan kriminalitet, som hänger samman med massinvandringen?

 För den som tycker jag missat en eller annan fråga: jag skulle med lätthet kunna fylla på med upp till ett hundratal. Det hindrar inte att den som vill tipsa mig är välkommen med mail.

 Karl-Olov Arnstberg, författare och professor i etnologiNär Löfven tar sitt ansvar och avgår kommer vi att radera nedanstående!


Sverige som invandrarland måste se sanningen i vitögat.

 • I Sverige gäller svensk lag.
 • Medborgarskap som getts på felaktiga grunder, exempelvis genom falsk identitet, hot eller mutor ska återkallas.
 • Den som får avslag på sin asylansökan ska inte kunna stanna kvar i landet.
 • Utländska medborgare som dömts för grova brott ska utvisas.
 • Invandrare ska inte ha rätt att fritt välja bostadsort.
 • Tillräckliga kunskaper i svenska måste bli obligatoriskt.
 • Vägen till Sverige kan inte enbart bygga på asylsökande och deras anhöriga.
 • Att använda ”rasistkortet” utan bevis för egen vinning skall vara straffbart.

Putte Nilsson