HÄR KOMMER VI ATT PUBLICERA INSÄNDARE, TANKAR OCH TYCKANDE SOM HABOS INNEVÅNARE SKICKAR TILL OSS. NI NÅR OSS GENOM VÅRT KONTAKT FORMULÄR PÅ KONTAKTSIDAN.

Givetvis publicerar vi inga personuppgifter eller sådant som anses vara privata frågor eller tankar.Observera:

Den vänstervridne sossen, mp eller liberal som tänker anmäla artikeln kan jag upplysa att den genomgått åklagares argusögon och faller inte under "HMF-lagen". Däremot kan säkert någon se att "folkvalda" makthavarna bryter mot flera FN-konventioner och t.o.m. vänsterstyrda EU´s fördrag! Denna artikel skulle aldrig gå att få in i vänsterliberala tabloiden Hall Media (JP), DN eller "hembesöksblaskan Expressen"!

Kommentera gärna via webben, vår Gästbok eller e-mail. Artikel författaren ansvarar för sina åsikter.

Webmaster.

 

 

“Demokratins förfall”

 

Nedan följer ett antal salta frågor, som sjuklöverns politiker aldrig kommer att besvara, eftersom det skulle medföra att de hamnade i onåd inom sina partier. 

 

Med vilken rätt från väljarna

 1. har makthavarna under 2000-talet släppt in och beviljat asyl till hundratusentals människor utan passhandlingar?
 2. har makthavarna vid universitet och högskolor bejakat, prioriterat och finansierat ren ideologiproduktion, som exempelvis genusteori?
 3. ger makthavarna dem som beviljats asyl samma tillgång till skattefinansierad välfärd, som medborgarna har?
 4. vägrar makthavarna att ge hederliga och uttömmande redovisningar av vad massinvandringen kostar?
 5. förespråkar makthavarna mångkultur, en ideologi för vilken det saknas positiva förebilder och som forskarna vet är en källa till djupgående konflikter i samhället?
 6. för regeringen en feministisk politik, trots att historiker kan visa att det saknas exempel på lyckosamma feministiska samhällen?
 7. tystas och skändas kritiker av den förda massinvandringspolitiken?
 8. importerar makthavarna nya medborgare helt utan vana vid att leva i en demokrati, från länder som aldrig ens varit i närheten av att vara demokratiska?
 9. har våra makthavare förbundit sig att med skattemedel försörja en miljon invånare, varav majoriteten utgörs av invandrare som inte är anställningsbara på den svenska arbetsmarknaden?
 10. ljuger politikerna för sina väljare och mörklägger besvärande fakta om våldtäkter, våldsbrott och annan kriminalitet, som hänger samman med massinvandringen?

 För den som tycker jag missat en eller annan fråga: jag skulle med lätthet kunna fylla på med upp till ett hundratal. Det hindrar inte att den som vill tipsa mig är välkommen med mail.

 Karl-Olov Arnstberg, författare och professor i etnologi


Iran 1978 vs Iran 2018

 
 
 
 
 
 
27 Röster

 


Visst är det fint att islam skyler muslimska kvinnor från männens lystna blickar? 

Hur möter de hundratusentals muslimska män som kommer till Sverige det faktum att svenska kvinnor/flickor väljer att visa hud? Ska man gå efter statistiken gör de inte det. Kanske inte konstigt när deras fruar, systrar och mödrar gömmer allt under tyg.

På allvar nu. Vilka av dessa två bilder visar kvinnor som känner sig fria och någorlunda jämställda männen? Den första bilden visar iranska kvinnor året innan islam på allvar slog klorna i landet. Redan 2050 kan var tredje invånare i Sverige vara muslim och redan 2050 kan var tredje kvinna du möter på stan vara klädd från  topp till tå i tyg, sommar som vinter. Visst låter det kul?

 • Kalasbetalaren

  Det värsta med revolutionen i Iran är att den började med exakt samma utveckling som vi kan se i dagens Sverigeistan!

  Liberalerna och kommunisterna, islams nyttiga idioter, gjorde grovjobbet för islamisterna som höll sig i bakgrunden i början för att sedan ta över och hänga motståndarna i lyktstolparna som tack för hjälpen!

  Intressant läsning som alla borde läsa!

  https://sv.wikipedia.org/wiki/Iranska_revolutionen

  ”Revolutionens faser

  Revolutionen kan delas in i två sammanhängande faser, under den första fasen bestod motståndarna till monarkin av socialister, liberaler och islamister tillsammans. Målet var något diffust eftersom exempelvis medelklassen och liberalerna ville ha en konstitutionell monarki efter svensk modell medan islamister och socialister ville införa en radikalt orienterad republik, i islamisternas fall en islamsk republik.

  I den andra fasen föll alliansen samman, hizbollah (Guds parti) konsoliderade sin makt genom att förbjuda andra partiers existens en efter en och förföljelserna var i full gång. Genom taktiska drag från islamisterna blev den nya konstitutionen en seger för de ultrareligiösa och Khomeini utsågs till så kallad rahbar (Revolutionens ledare). Förföljelserna mot oliktänkande, monarkister, liberaler och socialister, var i full gång. Efter revolutionen har mer än sex miljoner iranier tvingats lämna landet på grund av förtrycket. Under året 1988 avrättades mer än 30 000 människor av den Islamiska republiken, massgravar i Khavaran vittnar om Islamiska statens brutalitet. De sociala, ekonomiska och kulturella konsekvenserna av revolutionen har varit förödande för landets sociala och ekonomiska utveckling.”

  Gilla

   
  16
   
  0
   
  Betygsätt

   

  • Kenth Andersson

   Vad fina våra idrottare kommer att bli i framtiden när de inlindade i gardinliknande kläder ska ta medaljer i OS, VM och andra mästerskap !


Sverige som invandrarland måste se sanningen i vitögat.

 • I Sverige gäller svensk lag.
 • Medborgarskap som getts på felaktiga grunder, exempelvis genom falsk identitet, hot eller mutor ska återkallas.
 • Den som får avslag på sin asylansökan ska inte kunna stanna kvar i landet.
 • Utländska medborgare som dömts för grova brott ska utvisas.
 • Invandrare ska inte ha rätt att fritt välja bostadsort.
 • Tillräckliga kunskaper i svenska måste bli obligatoriskt.
 • Vägen till Sverige kan inte enbart bygga på asylsökande och deras anhöriga.
 • Att använda ”rasistkortet” utan bevis för egen vinning skall vara straffbart.

Putte Nilsson